Werkwijze: naar buiten!

Ben ik de persoon die jou verder kan helpen en hebben we een klik? …
Eerst gaan we vrijblijvend telefonisch kennismaken. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw huidige situatie, wat het is waar je nu al een tijd lang mee worstelt en waarom je ermee aan de slag wilt. Naast dat we informatie uitwisselen, is het fijn als het gesprek stroomt en dat we een goed gevoel hebben bij elkaar.  Als dit zo is, dan gaan we samen in een energie-gevend traject aan de slag wat een prachtige investering is in jezelf. De sessies vinden buiten al wandelend plaats zodat je direct al in positieve beweging komt ….dus hou je van wandelen én kletsen dan ben je bij mij aan het goeie adres!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking via het contactformulier.

Geen ellenlang traject
De ervaring tot nu toe leert dat het niet nodig is een ellenlang traject aan te gaan om je beter te gaan voelen. Drie tot vijf wandelsessies kan al heel veel opleveren. Mijn werkwijze ga je ervaren als gelijkwaardig, luchtig, met een lach, ‘het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn’, positief en vooral met veel praktische tools en inzichten waar je direct wat aan hebt.

Hoe ik jou begeleid
Doordat ik zelf ook een HSP ben, voel ik jou heel goed aan. Ik stem me heel makkelijk intuïtief op jou en het proces af. Door me op jou af te stemmen, komen er als vanzelf vragen en inzichten bij me binnen. Ik luister tussen de regels door, zeg wat me opvalt en duid zaken. Verder zal ik je vooral ook stimuleren in actie te komen.

Je kunt kiezen uit twee positieve en energie-gevende individuele trajecten:
– een korte positieve boost van 3 wandelsessies (1 tot 1,5 uur) verdeeld over 6 weken waarin je gaat voor even goed opladen, relatief ‘snel herstel’ én weer door!
– of je gaat voor die positieve boost én echte verdieping, je gaat voor die mooie innerlijke reis waarin je jezelf opnieuw leert kennen in 5 wandelsessies (1 tot 1,5 uur) verdeeld over 3 maanden.

Tijdens het traject gaan we echt in verbinding met elkaar aan de slag. Ik ben er voor jou ook tussen de sessies door via e-mail of what’s app. Van jou vraag ik positieve inzet, de wil om te veranderen en er echt voor te gaan. Meer niet!

Na het traject:
– Voel jij je goed en ben je liever voor jezelf
– Heeft de chaos in je hoofd plaatsgemaakt voor rust
– Heb je focus en overzicht
– Heb je grip op zaken
– Voel je je blijer en energieker
– Heb je zin om die dingen aan te pakken waar je voorheen nooit de energie voor had
– Ben je je bewust van wat jij nodig hebt en waar je naar verlangt
– Heb je weer een doel voor ogen
– Leef je in het hier en nu!

We spreken zoals gezegd af op een leuke locatie, ergens lekker buiten waar we een stuk kunnen lopen en/of koffie kunnen drinken. Wandelend praten heeft een positief effect vanwege de (letterlijke) luchtige en aardende werking die ervan uitgaat.

In Groningen zijn de locaties (andere suggesties welkom):
– Stad Groningen: Stadspark
– Noord-Groningen: Kardinge
– Zuid-Groningen (Haren): Hoornse Plas
– Leek: Landgoed Nienoord
– Hoogezand: Kropswolderbuitenpolder

In Drenthe zijn de locaties (andere suggesties welkom):
– Lemferdinge (Paterswolde)
– Norg
– Zeegse
– Roden
– Gasselte (‘t Nije Hemelriek)

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking via het contactformulier.
Ik vind het leuk je te ontmoeten!