Hart en Ziel sessies

Heb je behoefte aan

♥ een positieve boost
♥ minder denken
♥ meer voelen
♥ rust in je hoofd
♥ inzicht in jezelf
♥ leuke inspirerende sessies
♥ ervaren dat jij met je hooggevoelig zijn helemaal oké bent
♥ en juist superkrachtig, helemaal uniek, gelukkig anders en in wezen heel normaal?

Neem dan vooral contact met me op. Ik ben er graag voor je als liefdevol klankbord en spiegel. Doordat ik zelf ook hooggevoelig en daarmee intuïtief sterk ben, voel ik jou goed aan. Mijn kracht zit in het tussen de regels door luisteren. Ik hoor niet alleen wat je zegt, ik zie en voel ook wie jij bent. Dat wat ik hoor, zie en voel krijg je van mij op een liefdevolle manier terug. Mijn werkwijze ga je ervaren als gelijkwaardig, luchtig, met een lach, ‘het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn’, positief en vooral met veel praktische inzichten waar je direct wat aan hebt.

De reis van hoofd naar Hart en Ziel
De hart en ziel sessies staan in het teken van bewustwording en inzicht. Samen kijken we naar hoe je leven zich tot nu toe ontvouwen heeft, wat voor keuzes je hebt gemaakt, op basis waarvan en hoe je bent gekomen tot het punt waar je nu bent. Alle puzzelstukjes die nu nog als gedachtes ronddwarrelen in je hoofd, gaan we uit je hoofd halen en op de juiste plek neerleggen zodat jij jouw leven als complete puzzel kunt gaan zien, voelen en begrijpen.

Jouw hoofd komt hiermee tot rust en zo kom je in contact met je gevoel, met je hart en ziel. Hoe rustiger je hoofd, hoe meer je kunt komen tot vertrouwen en overgave.

Na de sessies
– Voel je je krachtiger en zelfverzekerder
– Lukt het je om bij jezelf te blijven
– Heeft de chaos in je hoofd plaatsgemaakt voor rust
– Weet je goed je grenzen te voelen en aan te geven
– Voel je je goed en ben je liever voor jezelf
– Heb je focus en overzicht
– Voel je je blijer en energieker
– Ben je je bewust van wat jij nodig hebt
– Durf je voor jezelf te kiezen
– Besef je dat er alleen maar het hier en nu is!

Als je voor deze sessies kiest, kies je voor echte verdieping, je gaat voor die mooie innerlijke reis waarin je jezelf opnieuw leert kennen in 5 sessies verdeeld over ongeveer 3 maanden. Tijdens de sessies gaan we in verbinding met elkaar aan de slag. Ik ben er voor jou ook tussen de sessies door via e-mail of what’s app. Van jou vraag ik positieve inzet, de wil om te veranderen en er echt voor te gaan. Meer niet!

Klik hier voor een vrij en blij kennismakingsgesprek.
Ben benieuwd naar jouw verhaal!