Blokkades opruimen

De wijze waarop ik werk is intuïtief en invoelend. Dit betekent dat ik mij tijdens een gesprek met jou op je afstem, ik voel als het ware aan wat er binnen in jou speelt. Sterk intuïtief zijn en daarmee de ander heel goed kunnen aanvoelen, zie en ervaar ik als één van de prachtige tools die ik als hooggevoelig mens tot mijn beschikking heb. In mijn werk als coach kan ik dit heel mooi inzetten.

Nu kan het gebeuren dat er tijdens één van de gesprekken heel duidelijk naar voren komt dat er iets in jou, jouw verdere groei en ontwikkeling in de weg zit. Dit kan een emotionele blokkade zijn, of een ervaring uit dit of een ander leven. Sommige blokkades kunnen zo sterk zijn ingenesteld in jouw wezen dat deze er al pratend niet uit zijn te krijgen.

Een voorbeeld
Ik had een aantal sessies met iemand gehad en deze persoon bleef maar in zijn hoofd en het niet-handelen zitten. Hij wilde wel, maar het lukte hem gewoonweg niet stappen te zetten. Best heel vervelend, omdat hij zo graag verandering wenste. Ik voelde bij hem heel sterk dat hij slecht geaard was, slecht verbonden met Moeder Aarde. Als je niet goed verbonden bent met de aarde is het lastig om te handelen, omdat je zo in je hoofd rond blijft hangen. Hij zweefde als het ware een stukje boven de grond. Deze blokkade was zo onderdeel geworden van wie hij was, dat we deze door alleen gesprekken te voeren, niet opgelost kregen.

Blokkade(s) oplossen
Hem heb ik doorverwezen naar Luc Angevaare voor het bewust worden en oplossen van zijn blokkade.

Hoe werkt hij? 
Luc werkt op energetisch niveau en op afstand, je hoeft er je huis dus niet voor uit. Hij  verbindt zich met jouw energie, jouw Hoger Zelf. In dit contact voelt hij welke blokkades, ervaringen, welke beperkingen in dit aardse bestaan bewust gemaakt en opgelost mogen worden. Je krijgt zo inzicht in wie je werkelijk bent en daarmee, vooral zonder die blokkade!, kun je je beter neerzetten in de wereld.

Echt geweldig wat hij kan en doet. Ik heb zelf ook sessies bij en met hem gehad dus ik spreek uit ervaring. Het geweldige is dat de blokkade ook echt opgelost wordt. Het heeft mij  inzicht, een ruimer bewustzijn en een betere connectie met mezelf gebracht. Daarnaast geeft het me een opgeruimd gevoel. Kortom, draag je iets met je mee, voel je iets in je zijn en lijf waarvan je niet precies weet wat het is en je wil er graag van af? Neem vooral contact op met Luc. Hij kan op een dieper niveau kijken en met je meevoelen.