Blokkades

De wijze waarop ik werk is intuïtief en invoelend. Dit betekent dat ik mij tijdens een gesprek met jou op je afstem, ik voel als het ware aan wat er binnen in jou speelt. Sterk intuïtief zijn en daarmee de ander heel goed kunnen aanvoelen, zie en ervaar ik als één van de prachtige tools die ik als hooggevoelig mens tot mijn beschikking heb. In mijn werk als coach kan ik dit heel mooi inzetten.

Nu kan het gebeuren dat er tijdens één van de gesprekken heel duidelijk naar voren komt dat er iets in jou, jouw verdere groei en ontwikkeling in de weg zit. Dit kan een emotionele blokkade zijn, of een ervaring uit dit of een ander leven. Sommige blokkades kunnen zo sterk zijn ingenesteld in jouw wezen dat deze er al pratend niet uit zijn te krijgen.

Een voorbeeld
Ik had een aantal gesprekken met iemand gehad en deze persoon bleef maar in zijn hoofd en het niet-handelen zitten. Hij wilde wel, maar het lukte hem gewoonweg niet stappen te zetten. Best heel vervelend, omdat hij zo graag verandering wenste. Ik voelde bij hem heel sterk dat hij slecht geaard was, slecht verbonden met Moeder Aarde. Als je niet goed verbonden bent, is het vrijwel onmogelijk om te handelen. Hij zweefde als het ware een stukje boven de grond. Deze blokkade was zo onderdeel geworden van wie hij was, dat we deze door alleen gesprekken te voeren, niet opgelost kregen.

Blokkade(s) oplossen
Hem heb ik doorverwezen naar Luc en Eugenie van Duo voor Kids voor het bewust worden en oplossen van zijn blokkade. (Zij werken ook met volwassenen, al doet de naam van de website anders vermoeden)

Hoe werken zij? 
Luc en Eugenie werken op energetisch niveau en op afstand, je hoeft er je huis dus niet voor uit. Eugenie verbindt zich met jouw energie waardoor ze als het ware één met jouw energie wordt. Onder begeleiding van Luc gaat Eugenie (jij dus) bij jezelf te rade welke blokkades, ervaringen, welke beperkingen in dit aardse bestaan bewust en opgelost mogen worden. Je krijgt zo inzicht in wie je werkelijk bent en daarmee, vooral zonder die blokkade!, kun je je beter neerzetten in de wereld.

Dit gesprek wat ze met jou hebben op energetisch niveau wordt opgenomen en naar je toegestuurd per mail zodat je weet wat er gezegd is. Het beluisteren ervan maakt dat je je bewust wordt van wat je nu in de weg zat om te groeien en dit geeft lucht en ruimte!

Luc doet ook sessies alleen, klik hier voor meer informatie.

Echt geweldig wat ze kunnen en doen. Ik heb zelf ook sessies bij ze gehad dus ik spreek uit ervaring. Het geweldige is dat de blokkade ook echt opgelost wordt. Het heeft mij  inzicht, bewustwording en een betere connectie met mezelf gebracht. Daarnaast geeft het me een opgeruimd gevoel. Weg met die ouwe meuk die ik al jaren met me meezeulde, dat idee:-) Ze zijn echt een cadeautje Luc en Eugenie!